Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 10 april 2011

Truckersruzie eindigt met dood onder de wielen

http://www.telegraaf.nl/binnenland/9492932/__Truckersruzie_eindigt_met_dood_onder_de_wielen__.html?p=25,1

door Claudie Bolster en Germa Graveland
BARENDRECHT - 
Een truckersruzie is voor de 47-jarige Jan Koolmees uit Rotterdam tragisch afgelopen. Nadat hij zich vastklampte aan de truck van een 43-jarige Tilburgse trucker eindigde hij onder de wielen van de zware truck, met de dood als gevolg.
    De dader reed daarna zonder zich om de 47-jarige Rotterdammer te bekommeren door, maar werd later door de politie aangehouden. Omdat het drama rond het middaguur plaatsvond en de chauffeur onafgebroken toeterde, waren veel mensen getuige van de ruzie en de verschrikkelijke ontknoping. De politie hield gisteren nog open of er sprake was van opzet of van een noodlottig ongeval.Volgens betrokkenen hadden de twee al een uur eerder woorden gekregen in het pand van Janiko, enkele honderden meters verderop aan de Bijdorp-Oost. Zij spreken over twee ’opgewonden standjes’. De dader – een ’eigen rijder’ – was ingehuurd door Koolmees, maar er zou een conflict over de betaling zijn ontstaan. VasthoudendToen de Tilburger in zijn DAF stapte om te vertrekken, sprong Koolmees voor de truck en klampte zich vast aan de grille. De chauffeur in zijn cabine probeerde daarna door gas te geven en snel weer te remmen de vasthoudende Rotterdammer kwijt te raken, maar zonder succes. Zo verplaatste het drama zich langzaam een paar honderd meter tot voor de deur van notariskantoor Bijdorp Barendrecht. Daar schrok ooggetuige Pieter Verboon op van het lawaai. „Op straat hing een man aan de voorkant van een blauwe vrachtwagen zonder oplegger. Blijkbaar hadden ze ruzie en wilde die man dat de wagen zou stoppen, maar dat gebeurde niet.” Verboon noemt het ’te bizar voor woorden’. „De chauffeur gaf telkens een dot gas en remde dan weer snel af om de man van de wagen af te krijgen”, verzucht de notaris. „De man wist van geen opgeven. Af en toe moest hij wel even loslaten, maar dan klampte hij zich snel weer vast.”Uiteindelijk reed de wagen met Koolmees de bocht om naar de rotonde bij de Henri Dunantlaan. Toen de wagen het verkeersplein voor driekwart nam, ging het mis. Het slachtoffer moest loslaten en belandde onder de wielen. „De chauffeur had zo vaak kunnen stoppen maar hij bleef maar doorgaan”, vertelt monteur Marcel Visser van de Opel Garage bij de rotonde. „Ik had niet verwacht dat iemand zo’n ongeluk kon overleven, maar de man stak zijn armen omhoog en probeerde overeind te komen, dus we renden ernaartoe. Maar daar zagen we dat het heel erg was. Alles lag open.” Kort daarna overleed het slachtoffer.

    Geen opmerkingen: