Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 7 april 2011

Stichting VIER VOETERS Steun ons noodhulpteam!

Het noodhulpteam van VIER VOETERS staat - waar ook ter wereld - altijd klaar om dieren in nood te helpen. Onlangs ontvingen we een noodoproep uit Egypte. In Egypte werken honderdduizenden mensen in de toeristenindustrie. Velen hebben paarden, kamelen en ezels die ingezet worden bij toeristische trekpleisters. Door de revolutie in Egypte stortte de toeristenbranche in, waardoor deze mensen in de financiële problemen raakten. Ze konden geen of onvoldoende voedsel kopen voor hun dieren. VIER VOETERS besloot onmiddellijk in te grijpen. Eind februari startten we met noodhulp om de dieren van voedsel en medicijnen te voorzien. Tot op de dag van vandaag krijgen de dieren medische hulp en voedsel van VIER VOETERS.
Ons noodhulpteam is ook actief in Europa. In Bulgarije bijvoorbeeld, waar ons team de leeuwin Bagira redde. Het dier sleet haar dagen in een vies en vochtig betonnen hok van krap zes vierkante meter. Door de krappe behuizing en verwaarlozing heeft Bagira rugproblemen en was haar lichaam bedekt met open wonden. Ons noodhulpteam heeft zich over Bagira ontfermd en haar overgebracht naar Lionsrock, ons opvangpark in Zuid-Afrika. Hopelijk herstelt ze hier volledig, zodat ze de rest van haar leven in een natuurlijke omgeving en zonder pijn kan leven.

Noodhulp voor dieren is hard nodig. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Steun ons daarom vandaag nog, zodat we ons kunnen blijven inzetten voor dieren in nood!

Stichting VIER VOETERS

Help ons!
Volg
VIER VOETERS
social_facebooksocial_hyvessocial_linkedinsocial_rsssocial_twittersocial_youtube

Geen opmerkingen: