Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 24 maart 2011

Vrouw bedwelmt en berooft meerdere vrachtwagenchauffeurs langs A1

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=8140

STROE - Een 29-jarige vrouw uit Bilthoven is zaterdagavond 5 maart door de politie aangehouden op verdenking van diefstal met geweld van een tiental vrachtwagenchauffeurs. De vrouw wordt ervan verdacht vrachtwagenchauffeurs te hebben bedwelmd met een nog onbekende stof waarna ze werden beroofd. De politie onderzoekt de zaak in samenwerking met rechercheurs van het KLPD.


 Sinds de zomer van 2010 tot februari 2011 vonden er meerdere berovingen plaats van veelal buitenlandse vrachtwagenchauffeurs op een aantal parkeerplaatsen aan de A1 in de gemeente Barneveld. Onderzoek wees uit dat in alle gevallen een onbekende vrouw in contact kwam met de chauffeurs waarna ze werden bedwelmd en beroofd van hun bezittingen. Een aantal chauffeurs moesten zich nadien onder behandeling stellen van een arts vanwege hun klachten. 

Politieonderzoek
Na uitgebreid politieonderzoek rees het vermoeden dat de Bilthovense betrokken was bij de berovingen. Zo bleek onder meer dat op maandag 10 januari 2010 een onbekende vrouw met een gestolen bankpas heeft getracht te pinnen bij een bank in Voorthuizen. De bankpas bleek eerder van een vrachtwagenchauffeur te zijn gestolen. Ook bleek de werkwijze en het signalement bij veel berovingen overeen te komen. 

Tijdens een surveillancedienst op zaterdagavond 5 maart zagen de agenten de vrouw op een parkeerplaats langs de A1 bij Stroe. Op basis van de eerdere verkregen informatie werd de Bilthovense aangehouden. De vrouw zit op dit moment nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie heeft inmiddels een tiental aangiftes binnen gekregen van Nederlandse en buitenlandse vrachtwagenchauffeurs. Het vermoeden is dat er meerder chauffeurs slachtoffer zijn geworden. De politie komt graag in contact met mogelijke slachtoffers en getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via anoniem 0800-7000.

©Transport Online | Esther van der Wal- de Vries

Geen opmerkingen: