Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 24 maart 2011

SBT - de 'echte' verhaalDe SBT is Copping een beetje aan het kortste eind in de media, het doelwit als gezel gevaarlijk en 'statisticaly' als een van de hoogste biters / aanvallers. 

Het probleem is, hoe zijn deze statistieken verzameld? Wie beslist het verschil tussen een Staffordshire Bull Terrier, een American Staffordshire Terriër, een pitbull, of kruisingen voor die kwestie?

Een recent artikel gemeld dat een SBT was de dader, terwijl het in feite de foto die ze gebruikt voor een voorbeeld van het ras een Amstaff was ... Dit benadrukt juist dat de media zijn nogal slap gelukkig bij de voorbereiding van hun artikelen en niet volledig onderzoek van deze gevallen. Ze zijn op zoek naar grote koppen, en een snelle oplossing voor de schuld .. Helaas is het uiteindelijk de honden die uiteindelijk lijden.

Deze video is niet over het verschuiven van de schuld van de ene ras naar de volgende, zijn over het herkennen dat het niet de hond of het ras dat het probleem zijn, maar de eigenaars. Immers, die wel de honden leren?

We moeten 'heropvoeden' van het publiek, onze gezinnen, en zelfs de media.Zijn over het bevorderen van "Responsible Eigendom" - het kiezen van de 'juiste' hond voor uw levensstijl, die gewijd is aan het verstrekken van opleiding en begeleiding, en leren hoe je een sterke leider te worden. 

Zoals u zult zien in de video, Staffordshire Bull Terriërs zijn de meest liefdevolle en vriendelijkste van rassen, ze zijn een familie hond, die moeten worden opgenomen, bemind en met respect behandeld ... geef ze dit en ze zullen je vriend voor het leven zijn ...

Bedankt aan alle bij Bull Rassen Online & Petbizzo die gul gedoneerd foto's voor deze video, zelfs als we gewoon in een paar mensen met onze boodschap, zal het waard geweest.
Geen opmerkingen: