Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 16 maart 2011

Pedofiel bij Goedele doet publiek walgen (video) | Clint

Pedofiel bij Goedele doet publiek walgen (video) | ClintIn 'Goedele op Dinsdag' was het vanaf de eerste aflevering direct prijs: de presentatrice had in de studio een gesprek met Ad Van Den Berg, een pedofiel die de belangen van deze groep verdedigde. Het publiek en de overige gasten in de studio reageerden vol afgrijzen.Ad Van Den Berg, die een drijvende kracht is achter de pedofielenpartij 'Martijn', deed dan ook enkele zeer merkwaardige uitspraken. Zo wist hij te vertellen dat jongeren speciaal op bezoek kwamen om seks te beleven en dat ze dit absoluut niet tegen hun wil deden. Voor sommigen in het publiek was dit meer dan genoeg, één man stapte zelfs op. Na het gesprek was er geen applaus, enkel afkeuring.

Het was niet de eerste keer dat Goedele met deze man sprak. In 2009 had ze zelfs een lang interview met diezelfde Ad Van Den Berg, dat u hieronder kan vinden na de video met de reactie van Frank Van Hecke over de opnames bij Goedele. Deze laatste liet duidelijk blijken wat hij van de Nederlandse pedofiel vond. (KA)

De reactie van Frank Van Hecke:Het interview van Goedele met Ad Van Den Berg, deel 1:Het interview van Goedele met Ad Van Den Berg, deel 2:


Het interview van Goedele met Ad Van Den Berg, deel 3:Het interview van Goedele met Ad Van Den Berg, deel 4:Het interview van Goedele met Ad Van Den Berg, deel 5:

Voeg nieuwe reactie toe

Optioneel: Hieronder inloggen.


Geen opmerkingen: