Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 24 maart 2011

Kooiman Transport Beverwijk failliet

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=8139

BEVERWIJK - De rechtbank van Beverwijk heeft dinsdag 22 maart Kooiman Transport Beverwijk, aan de Koos Speenhofflaan 39 in Beverwijk failliet verklaard.Omdat het gaat om een eenmansbedrijf van Simon Kooiman is hij ook persoonlijk failliet verklaard. Curator is mr. A. Moeijes uit IJmuiden.

"De directeur heeft bij mij aangegeven dat hij eerst drie trekker opleggercombinaties had rijden en er vier personen bij hem werkten. Hij liet zijn administratie door een groot accountantskantoor doen en had zelf onvoldoende inzicht in hoe het zat", meldt de curator.

"In 2010 is hij overgestapt naar een ander accountantskantoor en zag dat hij al een tijd met verlies werkte. Halverwege vorig jaar heeft hij wagens verkocht. Hij had een nieuwe boekhouder en probeerde met de schuldeisers een regeling te treffen. Dat mislukte. Daarom heeft de directeur zelf faillissement aangevraagd."

"De laatste chauffeur is in februari van dit jaar weggestuurd. De vader van Simon Kooiman heeft de geleasede vrachtwagen overgenomen en laat zijn zoon nu voor hem rijden. Hierdoor kan Simon een schuldsanering aanvragen, doorwerken, schulden afbetalen en is er over drie jaar vanaf."

Geen ambities
"Zijn vader heeft niet de ambities om het bedrijf verder uit te bouwen. Ik heb wel de indruk dat Simon over drie jaar verder wil gaan, want het is zijn lust en leven."

De hoofdactiviteit van KTB is het transporteren van staalproducten en voornamelijk staalrollen (steelcoils) en ringen. Een tweede activiteit naast het specialisme van staalrollen is het vervoer van allerlei andere producten zoals rollen blik, plakken hout, papierrollen, auto-onderdelen en offshore producten.

©Transport Online / Marcel van der Voort

Geen opmerkingen: