Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 29 maart 2011

Het is VRESELIJK !!! Maar het moet geweten worden !! Niet voor kinderen en gevoelige mensen !! Niet vlak voor of vlak na het eten en al helemaal niet tijdens !!!

Schokkend! THE PODENCO MASSACRE- de mishandeling van weerloze honden in Spanje


Over het verschrikkelijke leed dat Podenco's, jachthonden in Spanje, dagelijks moeten ondergaan. Shocking video about the cruelty against Podencos in Spain. Meer info: http://www.podencoworld.nl

Categorie:

Labels:Reacties van de gebruiker die de video heeft geüpload (PodencoworldNL)

 • Dit is zo SCHOKKEND EN GRUWELIJK.
  Hoe kan een mens een dier zo martelen,
  deze mensen zijn monsters. Deze "mensen-monsters" moeten worden opgeruimd een kogel door hun rotte kop schieten !!
  Ik word zo ziek en misselijk van dierenleed, het is vreselijk om deze beelden te aanschouwen. Dat deze dieren nog mensen kunnen vertrouwen dat is ongelooflijk !!
  Gelukkig dat er mensen zijn die voor deze arme dieren opkomen, echt geweldig !!
 • Je hebt helemaal gelijk, het zijn werkelijk monsters. Podenco's, de zachtaardige zielen, zijn voor hen niets meer dan wegwerpartikelen, die ze letterlijk weggooien als ze niet meer kunnen gebruiken. Jong oud het maakt niet uit, hoeveel Podencopups men al niet gered heeft uit vuilcontainers. Een andere methode is het 'piano spelen' waarbij de jagers de Podenco's ophangen in bomen. Het tikken van de achterpoten tegen de grond en het spartelen van de voorpoten in de lucht noemt men pianospelen.
 • Een andere methode is door de voorpoten kapot te slaan zodat ze met gebroken poten de auto niet kunnen volgen als de jager in zijn auto wegrijdt. Ook worden ze in legen waterputten gegooid, zodat ze een zeer pijnlijke manier uitgehongerd aan hun eind komen. Vaak worden Podenco's gestening door kinderen. Of ze worden besprenkeld met benzine en in brand gestoken. Alle mogelijke vormen van mishandeling moeten ze ondergaan als de jager vindt dat ze niet goed hebben gejaagd.
 • De manier waar op ze worden gehouden is ook mensonterend, in een jachtkennel zonder daglicht of frisse lucht, of zoals op de Canarische eilanden in grotten of zonder enige bescheming aan een korte ketting in de brandende zon. Totaal verlaten, worden ze twee keer in de week bezocht en krijgen ze wat water en wat kliekjes, want een uitgehongerde podenco jaagt beter volgens de jagers..
 • En als ze al 'gered' worden en in een perrera terecht komen, worden ze na 10-21 afgemaakt omdat ze in Spanje niet adopteerbaar zijn. De bevolking ziet hen niet als huisdieren terwijl allerlei andere jachthonden, wel als huisdier gehouden worden. Het is ongelofelijk hoeveel leed deze dieren moeten ondergaan, ze worden driedubbel gestraft, alleen omdat ze het ongeluk hebben om als Podenco geboren te worden.
 • Daarom roepen wij iedereen op om hen te helpen, hen te adopteren of het verschrikkelijke leed wat zij moeten ondergaan naar buiten te brengen. Want zij zijn werkelijk, de grote vergetenen, de onzichtbaren waar niemand in Spanje om geeft en die geen enkele kans hebben op een dierwaardig bestaan. En die monsters die dit leed veroorzaken mogen van mij voor eeuwig branden in de hel, het zijn werkelijk een stelletje psychopaten!!!!!!!!!!!!!!!!
alles weergeven

Alle reacties (30)


Bekijk de link http://www.podencoworld.nl/ verder bij interessante links 


Geen opmerkingen: