Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 15 februari 2011

VVT, BMWT en VSB starten portal voor hoogwerkers 14-02-2011, 12:10

http://www.bouwmaterieel.nl/nieuws/6151/vvt-bmwt-en-vsb-starten-portal-voor-hoogwerkers.html

VVT, BMWT en VSB starten portal voor hoogwerkers
V.l.n.r. Anton van Loon (BMWT), Lion Verhagen (VVT) en Frank Klessens (VSB) heffen het glas op de start van de website Hoogwerker Platform Nederland.

Drie verenigingen van verhuurbedrijven en producenten van onder meer hoogwerkers hebben de handen ineen geslagen voor de introductie van een platform met informatie over hoogwerkers:www.hoogwerkerplatform.nl. Via de website voorzien de verenigingen de branche van informatie en kennis op het gebied van normalisatie en certificering, scholing en opleiding, wet- en regelgeving en keuringen en inspecties. Daarnaast geeft www.hoogwerkerplatform.nl zicht op de kennisoverdracht en belangenbehartiging die door de verenigingen worden verzorgd.

De nieuwe website vormt de start van een verdergaande samenwerking tussen de Vereniging Verticaal Transport (VVT), de Vereniging van importeurs of fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel (BMWT) en de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). De verenigingen vertegenwoordigen gezamenlijk een kleine 400 lidbedrijven.

Over de initiatiefnemers
De Vereniging Verticaal Transport (VVT) is met bijna 200 lidbedrijven de grootste brancheorganisatie voor verhuur van materieel ten behoeve van verticaal transport. Binnen de vereniging omvat de sectie hoogwerkers de bedrijven die actief zijn met het verhuren van bemande en onbemande hoogwerkers.

De Vereniging van importeurs of fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel (BMWT) richt zich vooral op het behartigen van de collectieve belangen van de leden in markt-technische zaken en het ontwikkelen en beheren van kwaliteitssystemen als veiligheidskeuringen en -trainingen. De BMWT telt ruim 125 leden, waarvan het grootste deel ook deelneemt aan de BMWT-Keur.

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) stelt zich ten doel het verbeteren van de algehele maatschappelijke erkenning van het vakgebied ‘Werken op hoogte’. Binnen de commissie Hoogwerkers zijn bedrijven of afdelingen vertegenwoordigd die zich richten op de productie, montage/bouw en demontage door eigen personeel en de projectmatige verhuur of verkoop van hoogwerkers.

 

Geen opmerkingen: