Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 27 februari 2011

Uitgehongerde werkpaarden en ezels in Egypte krijgen eindelijk voer | Nieuwslog.nl

Uitgehongerde werkpaarden en ezels in Egypte krijgen eindelijk voer | Nieuwslog.nlDoor politieke onrust in Egypte bleven de toeristen weg. Voor de eigenaren van de werkpaarden en ezels was er opeens geen werk en geen inkomsten meer. De uitgehongerde, uitgedroogde dieren kregen geen voer en stierven een vreselijke hongersdood. Brooke Hospital for Animals, een dierenwelzijnorganisatie die gratis hulp biedt aan werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan konden opeens met hun mobiele klinieken en dierenartsen niet meer het land binnenkomen om de dieren te helpen. Machteloos keken ze toe hoe honderden paarden en ezels stierven.  Link  naar eerder geschreven artikel over dit trieste onderwerp.
Brooke heeft gelukkig samen met de Egyptian Society for Animal Friends   ( ESAF ), nu eindelijk met hulp van 15 diergeneeskunde studenten van de Universiteit van Cairo ruim 2000 dieren voer gegeven. Er zijn voederzakken van elk 7 kilo uitgedeeld. De Brooke-dierenartsen hebben bijna 4000 paarden en ezels behandeld inclusief ontwormen en hoefverzorging.
Schapeau Brooke!! Wilt u deze  geweldige dierenartsen helpen met hun werk om de allerarmsten en hun dieren te verzorgen? Hier de link  naar de website voor meer informatie.
Brooke werkt uitsluitend met dierenartsen, verzorgers en stafleden die gerekruteerd zijn uit de lokale bevolking. Zij spreken de taal, begrijpen de cultuur en kennen de sociale achtergrond van de eigenaren.

Zie ook bij interessante links > Nieuwslog   De nieuwe krant

Geen opmerkingen: