Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 17 februari 2011

'Met die prijs kan ik veel kinderen gelukkig maken'

MANO (11) WIL MET FOTOWEDSTRIJD COMMUNIEFEEST WINNEN
Mano Peeters uit Mol wil een fotowedstrijd van JBC winnen om een communie- of lentefeest te kunnen organiseren voor kansarme kinderen. Met deze foto neemt ze deel. if
Mano Peeters uit Mol wil een fotowedstrijd van JBC winnen om een communie- of lentefeest te kunnen organiseren voor kansarme kinderen. Met deze foto neemt ze deel. if

MOL - De elfjarige Mano Peeters neemt deel aan een fotowedstrijd waarbij de winnaar een communiefeest krijgt. Als Mano wint, wil ze de prijs gebruiken om minderbedeelde kinderen een kans op zo'n feest te geven. Daarom zoekt ze zo veel mogelijk stemmen.
 
Mano Peeters uit Mol schreef zich een tijd geleden in voor de Hall of Fame-fotowedstrijd voor communicantjes van kledingsketen JBC. De hoofdprijs van die wedstrijd is een communie- of lentefeest ter waarde van 2.500 euro.

Ons Huis in Mol

'In het begin wilde ik de prijs voor mezelf winnen, maar na een tijdje kreeg ik toch een dubbel gevoel. Waarom zou ik meedoen om zo'n prijs te winnen, terwijl ik het eigenlijk niet nodig heb. Er zijn veel kinderen die niet eens de kans hebben om een communie- of lentefeest te geven. Als ik de wedstrijd win, wil ik daarom de prijs gebruiken om een communiefeest te organiseren voor minderbedeelde kinderen in onze regio. Met 2.500 euro kan je meer dan één kind gelukkig maken', zegt Mano.

Mama Jennifer De Vestel vond dat een mooi initiatief van haar dochter en wilde haar daar bij helpen. 'Ik ben naar Ons Huis in Mol en actie MIN gestapt. Dat zijn twee sociale organisaties die zich bekommeren over kansarme mensen. Volgens hen zijn er inderdaad kinderen in de regio die geen communiefeest kunnen vieren. Daarom staan ze ook achter het initiatief van Mano', zegt mama Jennifer. 


Zie je wel dat er ook jongeren zijn met het hart op de juiste plaats !!! Dank alvast namens de gelukkigen Mano !! Heel mooi van jou !!!
En... stemmen maar mensen !!!


http://www.jbc.be/_wedstrijd/walloffame/index.php?lang=nl&page=detail&SID=64605878


Klikken om te kunnen gaan stemmen op bovenstaande link !!

Geen opmerkingen: