Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 11 februari 2011

Antalya Shelter dierenasiel Tierheim ?!!!!!? OPROEP ! PETITIE !

door Verheyde Julie op vrijdag 11 februari 2011 om 20:13Beste dierenvrienden ,

Waarschijnlijk krijgen jullie dagelijks berichten in jullie mailbox over dierenleed en de vraag om petities te tekenen ...
İk hou me hier over het algemeen niet mee bezig omdat ik hier geen tijd voor heb . Voor één keer doe ik dit wel omdat we hier persoonlijk mee verbonden zijn en regelmatig mee in contact komen omdat het HİER in onze stad , naast onze en onder onze ogen gebeurt ! en dat kunnen we niet langer toestaan .

Zoals iedereen weet die ons werk volgt worden regelmatig asiel honden (met oorklip) in onze bossen uitgezet en komen die bijna altijd graatmager en ziek bij ons terecht . 3/4 van onze huidige honden zijn ex-asiel honden .

Sinds 1 jaar heeft het asiel een nieuw bestuur en moesten Pinar en haar moeder het asiel na 16 jaar goede dienst verlaten en toezien hoe alles waar ze jarenlang voor vochten kapot ging en hun dieren gingen lijden .

Hun nieuwe project is zoveel mogelijk dieren castreren/steriliseren in één jaar tijd (voor het maximum van 4000 duizen krijgen ze veel geld ....)
Geen voortplanting betekend geen straatdieren meer in Antalya in X aantal jaren . Klinkt toch goed ?
Het klinkt goed en het is goed maar niet als iedereen weet hoe dit gebeurt . Laatste maanden worden honden masaal van de straat gehaald . Vaak van bij hun eigenaar en vertrouwde plek waar ze overleven . Worden geholpen en belanden met nog 10tallen soortgenoten in mini kooien waar ze dagen lang blijven zonder voer , water of enige verzorging en aandacht !!! Ze krijgen ziektes en worden daarna verzwakt in onbekende of onbewoonde gebieden gedumpt om daar te sterven of over gereden te worden .

Dit project draait niet om dieren liefde en meedelijden maar om GELD . 4000 dieren in een jaar tijd is zoveel . Het asiel is klein en de praktijk waar de operaties plaats vinden bestaat uit 2 dierenartsen en 2 tafeltjes . Als je dit berekend in een jaar tijd worden dagelijks tientallen dieren geholpen . Geen hygiene en puur bandwerk .

Dankzij de hulp van Peta Duitsland en Magdalena kreeg Pinar eindelijk de kans om deze klootzakken een lesje te leren en helpen wij haar hier graag mee !!!! Omdat ook wij deze handelingen beu zijn .

Het moet gewoon veranderen . Als het veranderd kunnen we misschien niet meer zoveel dieren laten helpen in deze stad maar gebeurt het wel op een diervriendelijk manier .

We zijn enthousiast en blij eindelijk een mogelijkheid te vinden om de hoge pieten van hun troon te duwen maar dat kunnen we niet alleen .

Wat verwachten we van jullie ? Aub lieve mensen via onderstaande link komen jullie op de website van Peta Duitsland bij het artikel over ons gevecht.


Helemaal onderaan vind je een brief die je kunt versturen naar :

De burgemeester van Antalya
Secretaris van de burgemeester
Gouverneur van Antalya
Dierenarts hoofd
Minister President van Turkije
Directeur Natuurbehoud
Minister van Landbouw

Al raad ik jullie aan het bericht naar hun allen te sturen om hen wat extra te laten zweten . The more the better !!

Het kost geen tijd ! Enigste wat verder moet gebeuren is het noteren van naam , achternaam en email adres .

Verder hou ik jullie op de hoogte van de toestand en wat onze actie zal opbrengen .
Hopelijk veel !

Uiteraard zou ik het ook leuk vinden moesten enkele van jullie contact te zoeken met Pinar (Die getagd is in deze notitie . Ze kan net als ons alle steun en hulp gebruiken hier in Antalya . Ook zij heeft enkele hondjes ter adoptie en heeft nood aan financiele steun of vluchtbegeleiders op Duitsland .

Bedankt !
Julie , Marina , Pinar en alle hondjes die momenteel honger en pijn lijden in het asiel
 ·  · Delen


Dit kunnen we niet toelaten he dierenvrienden !!!!! 

Geen opmerkingen: