Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 25 februari 2011

‎26 hondjes gered van de dood! Lees verder...

Gisteren kregen we een noodoproep dat er een dodenkamp gesloten werd wegens gruwelijke praktijken die we liever niet vertellen omdat er geen woorden voor zijn wat daar is gebeurd!


Gisteren kregen we een noodoproep dat er een dodenkamp gesloten werd wegens gruwelijke praktijken die we liever niet vertellen omdat er geen woorden voor zijn wat daar is gebeurd!
Al de dieren zijn in beslag genomen waarvan enkelen reeds zijn ingeslapen. Ze zijn ondergebracht in een andere kennel waar ze een aantal dagen krijgen voor ze worden ingeslapen. We zijn samen met een andere organisatie gaan kijken waar we mee samenwerken om een aantal honden te redden. 26 volwassen honden en 11 pups hebben we eruit gehaald. De dieren worden allemaal door de dierenarts nagekeken. Morgen gaan we ze ophalen de andere organisatie heeft er 10 meegenomen en wij hebben er 16 waarvan er 5 Galgo`s bij zijn voor de AGV. 5 mogen er bij Annie een Engelse vriendin van Tina. Tina heeft 9 pups genomen.

Ze komen spoedig ter adoptie, sommigen moeten naar de kapper en wat opgeknapt worden. Alle steun of hulp is welkom voor deze dieren.
Maar vooral zijn we op zoek naar goede huisjes en baasjes want dat is het belangrijkste. Als je al interesse hebt (kijk op onze website bij de nieuwsberichtjes voor alle fotos) in een van de hondjes kan je altijd mailen: arcanoah@gmail.com
De andere hondjes van de andere organisatie komen ook op onze site ter adoptie, alsook de pups Ze krijgen vandaag na controle bij de dierenarts en hun eerste vaccinatie en ontworming.

Geen opmerkingen: