Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 28 januari 2011

SOS PODENCOS!! HELP AUB! ZEER DRINGEND!! DRINGEND!! DRINGEND!! DRINGEND!!ZEER DRINGEND ADOPTIEFAMILIES OF GASTGEZINNEN NODIG!! UPDATE: CHISPA is gereserveerd voor adoptie! Het kleine private asiel La Esperanza del Sur in Tenerife moet noodgedwongen zijn deuren sluiten wegens schrijnend gebrek aan financiële middelen...Geen subsidies, slechts draaiend op occasionele kleine donaties; de grote en bekende asielen krijgen alle steun van de grote buitenlandse stichtingen. Kleine initiatieven als La Esperanza del Sur, waar toch vele honden een veilig onderkomen vonden en persoonlijke aandacht en verzorging kregen, vallen uit de boot...met alle gevolgen vandien. 

HELP ONS AUB OM DE PODENCO'S DIE ER MOMENTEEL NOG VERBLIJVEN ZO SNEL MOGELIJK EEN GOED ONDERKOMEN TE BIEDEN! WE ZIJN DRINGEND OP ZOEK NAAR ADOPTIEFAMILIES EN GASTGEZINNEN!! Alle honden zijn gecastreerd of gesteriliseerd, in orde met inentingen, chip en Europees Paspoort en klaar om te reizen! Contact: S2SBelgium@gmail.com of tel: 0032/475671835 Indien u zelf niet kan helpen met een podenco in huis te nemen, deel dan aub dit bericht zoveel mogelijk! In naam van de lieve podenco's in dit album alvast van harte dank!


Geen opmerkingen: