Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 16 januari 2011

RADJA ZOEKT DRINGEND BAASJE
Radja onze superlieve binnenasielhond... Onze Radja is een staff teefje geboren in 2002 en gevonden...de eigenaar werd gevonden maar kon niet meer voor haar zorgen... ...Ondertussen zit onze radja al maanden bij ons, alles ging goed tot die hevige kou begon, Radja had pijn, kon bijna niet stappen...verdict artrose... de beslissing was dus heel snel gemaakt Radja verdween uit het kennelbeeld en zit nu lekker warm bij ons binnen, overdag en snachts!!! na een week was de verandering al voelbaar, warmte, liefde en de juiste medicatie hebben van Radja een heerlijk binnenhondje gemaakt...ze is zindelijk, als ze alleen is maakt ze niets kapot en ze komt nog moeilijker uit haar bed dan de gemiddelde mens, zaagt dan gelijk een echte :-) Ondanks dat wij het gewoon heerlijk vinden dat we een binnenhond hebben, die voor de nodige hilariteit zorgt is het echt wel tijd dat ze naar een nieuw baasje kan, een baasje die haar dezelfde behoeften en nog meer kan geven dan wij... een baasje die haar liefde, warmte, een paar wandelingskes per dag kan geven een baasje dat niet te veel weg is... een baasje dat een lieve senior nog een gouden mandje wilt gevene en vergis niet sinds dat radja weer binnen zit wordt ze steeds vrolijkeer, je hebt er dus wel degelijk nog een vrolijk brokske aan!!!! meer info dierenasiel het blauwe kruis netelaarstraat 12 2160 wommelgem 03.353.94.53

Geen opmerkingen: