Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 18 januari 2011

"Prijzen trucks in toekomst 25 procent omlaag"

http://www.ttm.cluster26.e-active.nl/nieuws/id29205-prijzen-trucks-in-toekomst-25-procent-omlaag.html

De aanschafprijzen van bedrijfsauto's zullen de komende jaren fors dalen. Dat blijkt uit en volgende week verschijnend onderzoek van Frost & Sullivan. Men noemt een bedrag van 52000 euro voor een truck uit de zwaarste klasse.
IvecoVolgens het wereldwijd uitgevoerde onderzoek hebben truckfabrikanten geen andere keuze omdat de prijzen voor brandstof en voor lonen dusdanig fors zullen stijgen dat een verhoging van de prijs van de truck daar nog eens boven op niet meer is door te belasten aan de opdrachtgever.  De prijzen voor wegtransport staan wereldwijd onder sterke druk volgens Frost & Sullivan. Volgens de onderzoekers zullen truckfabrikanten nieuwe  ‘low cost" trucks moeten ontwikkelen in alle gewichtklassen. De aanschafprijzen heeft men ook al  berekend: die zullen 20 tot 25 procent lager moeten liggen dan de huidige prijzen. Men noemt de volgende prijsklassen: lichte voertuigen 3.000 tot 15.000 euro, middelzware trucks  11.000 tot 30.000 euro en zware trucks 22.000 tot 53.000 euro. Volgens onderzoeker Sandeep Kar geldt de verlaging voor alle continenten en dus ook voor Europa. De lagere prijzen zullen moeten worden bereikt door meer samenwerkingen tussen truckfabrikanten en toeleveranciers en door het ontwikkelen van geheel andere  truckconcepten. Voor het onderzoek interviewde men truckfabrikanten en toeleveranciers over de hele wereld. De studie ‘Strategic Analysis of the Global Low Cost Truck Market' wordt volgende week gepresenteerd op de Heavy Duty Aftermarket Week (HDAW) bijeenkomst in Las Vegas.
Bron: Fleetowner

Geen opmerkingen: