Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 13 januari 2011

PepsiCo voor 10 jaar naar Kuehne + Nagel

http://www.ttm.nl/nieuws/id29181-pepsico-voor-10-jaar-naar-kuehne-nagel.html

PepsiCo, tot voor kort de Smiths Food Group, heeft een tienjarig contact afgesloten met logistiek dienstverlener Kuehne + Nagel voor alle Nederlandse warehouse- en distributie-activiteiten.


Pepsico


PepsiCo heeft besloten haar warehousing en distributie uit te besteden om drie redenen: het wilde de service aan klanten verbeteren door sneller aan marktvragen te voldoen, tegelijkertijd wil het bedrijf de kosten in de supply chain verlagen en de impact van haar transportactiviteiten op het milieu verlagen.
Dat kan Kuehne + Nagel de fabrikant van frisdrank en zoutjes bieden. "We hebben voor Kuehne + Nagel gekozen vanwege de diepgaande kennis van de wereld van fastmovers", aldus Erwin Rosens, supply chain manager bij Pepsico Nederland. "Kuehne + Nagel biedt ons een geïntegreerde en flexibele oplossing die uitstekend past bij de dagelijkse gang van zaken in de foodindustrie."
Kuehne + Nagel en Pepsico gaan samen aan tafel zitten om de supply chain tailormade te maken. Door Pepsico te integreren in Kuehne + Nagels distributienetwerk zullen er naar verwachting veel minder kilometers nodig zijn om de zoutjes en frisdrank van fabrieken in België en Nederland naar het distributiecentrum in Utrecht te brengen en vandaar weer naar de retailers. Kuehne + Nagel gaat in Utrecht overigens mede voor Pepsico en andere fastmover klanten al snel een nieuw (deel)magazijn bouwen met hoogte-opslag en automatisch pickingsysteem.

Geen opmerkingen: