Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 14 januari 2011

Medical Care Logistics Utrecht is failliet - UPDATE!

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7858

UTRECHT – Update 17.45 uur - De Utrechtse rechtbank heeft dinsdag 11 januari Van den Noort Medical Logistics, aan de Kobaltweg 56 in Utrecht failliet verklaard.Waarom het bedrijf ten onder is gegaan is nog onduidelijk. "Dat is nog moeilijk te zeggen zo kort na het failissement", meldt curator is mr. D. Steffens uit de Domstad.

"Ik heb zowel woensdag als vandaag (donderdag) gesproken met gegadigden voor een doorstart. Ik hoop daar vrijdag 14 januari meer over te vertellen. Ik vind dat dit snel moet gebeuren", gaat hij verder.

Volgens hem zijn er zestien personeelsleden. Die zijn nog niet ontslagen. "Ik hoop dat er zoveel mogelijk via de doorstart kunnen blijven werken", verduidelijkt de curator.

Medical Care Logistics is 15 juli 2005 van start gegaan. Het bedrijf verzorgde import- en exportzendingen van enkele palletplaatsen tot complete ladingen, nationaal en internationaal.

Medical Care Logistics was een bedrijf met een specialisatie in de transportsector. De chauffeurs verzorgden het onverpakt vervoeren van medisch meubilair, medische apparatuur en medische instrumenten naar zorginstellingen. Dat gebeurde in binnen- en buitenland.

Het nu failliete bedrijf streefde er naar om voor toeleveranciers van zorginstellingen dé vanzelfsprekende logistieke partner te zijn. Door transport -en warehouse activiteiten te combineren zou dat voor de klanten aantrekkelijke voordelen opleveren.

Medical Care Logistics beschikte zoals genoemd over warehouse. Er waren activiteiten zoals ompakken, over stapelen en verzendklaar maken. 

Geen opmerkingen: