Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 20 januari 2011

IJmond Transport start failliet Utrechts Medical Care Logistics door

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7882

UTRECHT / BEVERWIJK - IJmond Transport/Zaan Expresse, aan de Nijverheidsweg 30 in Beverwijk start het vorige week failliet verklaarde Medical Care Logistics. Het is de bedoeling dat twaalf van de zestien personeelsleden - veelal chauffeurs - van de laatstgenoemde onderneming kunnen blijven werken."Wij hebben de onderneming van de curator overgenomen met de insteek zoveel mogelijk van de activiteiten voort te zetten. De naam Medical Care Logistics en het logo worden voorgezet", meldt directeur Wim Strijk van de IJmond Transport Groep B.V.

"Dit gebeurt omdat wij van mening zijn dat het goed bij onze activiteiten past. Wij transporteren medicijnen en zijn bezig met ons verder te ontwikkelen en te groeien", laat Strijk donderdagochtend aan Transport Online weten. Een deel van het zwaardere werk gaat IJmond Transport doen.

Hij stelt dat er met acht personeelsleden van Medical Care Logistics inmiddels een bevestiging is wat betreft doorwerken. Met vier medewerkers zijn er nog gesprekken gaande.

Het pand in Utrecht en het wagenpark zijn niet overgenomen. "Die locatie is te groot voor de onderneming. Wij gaan het werk eerst inpassen bij onze eigen activiteiten in onder andere Beverwijk en Zaandam", klinkt het.

En: "Ik sluit niet uit dat wij later naar Utrecht zullen gaan. In Utrecht hebben wij immers ook activiteiten voor IJmond Transport", besluit Strijk.

Alle klanten zijn donderdag per brief geïnformeerd. Een deel van het personeel is vandaag weer aan de slag gegaan.

Gestaag groeiend
De groep IJmond Transport/Zaan Expresse is een gestaag groeiende logistieke organisatie, actief in verschillende disciplines.

Zaan Expresse is met name actief in de fijnmazige distributie van medicijnen in Noord- en Zuid Holland, maar ook actief voor overige opdrachtgevers.

Door de overname van MCL zal een betere dekking van het gebied (met uitbreiding naar centraal- en oost-Nederland) ontstaan. Deze stap past in de strategie.

IJmond Transport Groep B.V. (IJTG) is in 1984 ontstaan uit een fusie van twee vervoersondernemingen; te weten Blauwband Express (opgericht in 1946) en de Coöperatieve Vervoersonderneming IJmond Transport Groep U.A. (opgericht in 1961).

IJTG heeft sinds de oprichting gewerkt als een samenwerkingsverband waarbij de aandeelhouders (zeventig transportbedrijven uit de regio Noord Nederland) een belangrijke rol speelden in de uitvoering van transporten.

In de jaren negentig van de vorige eeuw is de functie van IJTG veranderd door een aantal ontwikkelingen in de markt. Het gaat onder andere om het vervagen van grenzen binnen de EU en toenemende concurrentie van lage lonen landen.

©Transport Online / Marcel van der Voort

Eerder:
» Medical Care Logistics Utrecht is failliet

Geen opmerkingen: