Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 5 januari 2011

Dakloze met 'gouden radiostem' is internethit

http://nos.nl/artikel/209551-dakloze-met-gouden-radiostem-is-internethit.html

Met zijn 'gouden stem' is de dakloze Amerikaan Ted Williams deze week een internethit geworden. In een YouTube-video blijkt de man een prachtige radiostem te hebben. Het filmpje werd sinds maandag op YouTube ruim twee miljoen keer bekeken.Ted Williams stond al een tijd bij een druk kruispunt om geld op te halen. In zijn handen had hij een bord met daarop de tekst: "Ik heb een door God gegeven geschenk van een stem. Ik ben een ex-radio-omroeper die het moeilijk heeft. Alstublieft! Elke hulp wordt zeer gewaardeerd. Dank u en God zegene u. Fijne feestdagen."
Een verslaggever van een lokaal radiostation stopte vorige maand zijn auto en filmde de man. Williams vertelde in het interview dat hij is opgegroeid in Brooklyn, New York, en op zijn veertiende verslingerd raakte aan radio. "Ik kan geen acteur of tv-persoonlijkheid worden, maar die stem heb ik ontwikkeld. Ik ben ervoor naar school geweest." Daarna raakte Williams verslaafd aan alcohol en drugs, maar hij is nu twee jaar clean, zegt hij in de video.

Aanbiedingen

Via het linkforum Reddit is gisteren een actie op touw gezet om Williams te helpen. Er is omgerekend zo'n 750 euro ingezameld. Ook krijgt hij een telefoon en een pak. Verder mag Williams opnames in een studio maken en biedt iemand aan om zijn producer te worden. De initiatiefnemers van de actie zijn naar Ted op zoek om hem de giften te overhandigen.
Bekijk hier de video met Ted Williams:Hopelijk maakt die man zo`n nieuwe kans om zijn leven weer in het juiste spoor te krijgen !! `k Hoop het alvast voor hem en wens hem veel geluk toe !!!
   

Geen opmerkingen: