Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 7 januari 2011

BRAND MOERDIJK ONTSTOND BUITEN'

http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2011/01_januari/07/binnenland/oorzaak-brand-moerdijk.xml


De brand bij Chemie-Pack in Moerdijk is waarschijnlijk buiten ontstaan tijdens het afvullen van een lading. Dat melden bronnen aan RTL Nieuws.
fotoFoto
'Brand Moerdijk ontstond buiten'
Bij de brandbare vloeistof zou door deze werkzaamheden mogelijk een vonk zijn gekomen, waardoor de brand begon. Het vuur greep snel om zich heen. Een poging van de bedrijfshulpverlening om het te blussen liep op niets uit, meldt BN De Stem.
In een verklaring heeft de directie van Chemie-Pack gisteravond laten weten niet te willen speculeren over de oorzaak. Ook de politie wil eerst de resultaten van het onderzoek afwachten.

Rookwolk

De brand brak woensdagmiddag rond half drie uit. Er ontstond eenenorme rookwolk. Tot in Amsterdam en Utrecht kwamen meldingen binnen van mensen die de wolk konden ruiken.
De gitzwarte rookwolk baart nog velen zorgen. Uit de eerste luchtmetingen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn er geen kankerverwekkende dioxines vrijgekomen.

Voorbarig

Lucas Reijnders, hoogleraar milieukunde, vindt die conclusie voorbarig. "Het kost een paar dagen om alles goed te meten. 'Er zitten geen gevaarlijke stoffen in, in hoeveelheden die gevaarlijk zijn voor de mens', wordt er gezegd. Die uitspraak vind ik volstrekt onzin."

Geen opmerkingen: