De voorstelling verliep uiterst geolied, ongetwijfeld dankzij de zorgvuldige voorbereiding vooraf. Al maandenlang wordt er tijdens de musisch-creatieve middagen intensief geoefend tot elk danspasje, elke muzieknoot en elke zin precies goed zit. Ongetwijfeld ging dit gepaard met veel bloed, zweet en tranen, vooral dan bij het lerarenteam. Maar daarvan was tijdens de voorstelling niets meer te merken. ’t Was al van 2004 geleden dat er nog eens een musical op het programma stond bij ‘t Park, maar het is duidelijk: dit smaakt naar meer.
Dankbaar publiekGeen dankbaarder publiek dan ouders en sympathisanten natuurlijk voor wie hun schatten sowieso bovenaan de hitlijst staan. Maar ook de toevallig gestrande Mallenaar kon het stuk beslist smaken. Wie weerstaat die kunstig geschminkte poezensnoetjes van het jonge grut? Villa Kattenstein biedt voor elk wat wils: een boeiend verhaal over zielige katten die uit hun huis dreigen te worden gezet. Grappige dialogen, onverwachte wendingen - zoals een gevecht met een weerspannige overall, en het optreden van een hond die omgetoverd wordt tot ‘transkattueel’ - en wervelende dansjes.
KinderkoorDe liedjes van het 20-koppige kinderkoor onder de kundige leiding van juf Kathleen blijven ongetwijfeld nog lang in het geheugen hangen. We willen ze de kost niet geven, de toeschouwers die deze morgen ‘Hier, in Villa Kattenstein’ zingend onder de douche stonden.  • De poezen op de achtergrond verliezen wellicht hun woonst, die op de voorgrond dansen dat het een lieve lust is
De poezen op de achtergrond verliezen wellicht hun woonst, die op de voorgrond dansen dat het een lieve lust is
  • De snoetjes worden kunstig bewerkt
De snoetjes worden kunstig bewerkt