Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 30 december 2010

Overzicht rijverboden vrachtverkeer op Rijverboden.nl

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7807

DAMWOUDE - Woensdag 29 december 2010 werd de website Rijverboden.nl officieel gelanceerd. Rijverboden.nl is onderdeel van Transport Online, een van de grootste transportwebsites van Nederland.


Afgelopen weken is gebleken dat de nieuwsvoorziening betreffende rijverboden voor vrachtverkeer nogal eens te wensen overlaat en er geen duidelijke, overzichtelijke websites zijn waar de transportondernemer en chauffeur goed op de hoogte gehouden wordt van de rijverboden.

De rijverboden tijdens deze winterperiode veranderde van uur tot uur en op de website Transport Online was duidelijk te merken dat men op zoek was naar de laatste stand van zaken. Eigenaar van Transport Online en oprichter vanRijverboden.nl, Esther van der Wal-de Vries zegt: "Wij hebben de afgelopen weken geprobeerd zo nauwkeurig mogelijk alle rijverboden bij te houden en ons constant op de hoogte gesteld van de actuele stand van zaken op de Europese wegen. Dit werd, gezien de bezoekersaantallen, enorm gewaardeerd door de transportondernemers en de chauffeurs onderweg.""Naast een flinke stijging van bezoekers die het nieuws op de voet volgden zagen wij een duidelijke stijging van het aantal pagina's met rijverboden dat werd geraadpleegd op onze website. Dit deed ons besluiten een aparte website op te starten voor alleen rijverboden in Europa want hier was duidelijk behoefte aan onder onze doelgroep. Een eerste rondvraag leert dat onder transportondernemers en chauffeurs grote ergernis heerst over de late berichtgeving in Nederland en het gebrek aan een centrale punt waar men actuele informatie kan raadplegen. Deze is er nu in de vorm van Rijverboden.nl!", aldus van der Wal.

Op Rijverboden.nl staan naast actuele rijverboden ook de rijverboden van meer dan twintig Europese landen waar bijvoorbeeld tijdens zon- en feestdagen rijverboden van kracht zijn. Daarnaast biedt Rijverboden.nl een overzicht van feestdagen en schoolvakanties in een aantal Europese landen.

Al met al een overzichtelijke website voor de transportondernemer, chauffeur en achterban.

Geen opmerkingen: