Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 29 december 2010

Groep H. Essers kondigt fusies aan

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7795

Vanaf 1 januari 2011 veranderen drie Nederlandse dochterbedrijven van de H. Essers Groep van naam. Het gaat om de filialen Centrum Transport (Valkenswaard), Furtrans Holland (Dordrecht) en het Gelderse Van der Wal Tiel. Ze krijgen samen één nieuwe, gemeenschappelijke naam: H. Essers Transport Company Nederland BV. Hiermee wil de Limburgse transportgroep haar eigen interne organisatie vereenvoudigen en de Europese marktpositie van de drie bedrijven in kwestie verder verstevigen.


"Door 'H. Essers' mee op te nemen in de nieuwe benaming, kunnen de filialen meeprofiteren van de gedegen reputatie en van de goede naamsbekendheid die Groep H. Essers nationaal en internationaal al jarenlang geniet op het vlak van transport en logistieke diensten", aldus Hilde Essers, Marketing & Communication Manager van de Groep H. Essers.

"Voor de Groep betekent de naamswijziging intern een vereenvoudiging en een efficiëntere organisatie. Voor onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers verandert er verder niets."

De familiale transportgroep uit Genk nam de drie betrokken bedrijven al eerder over, maar ze bleven tot nog toe opereren onder hun eigen naam. Eind november 2004 nam Essers de logistieke dienstverlener Centrum Transport over. Met deze strategische overname verstevigt Essers zijn positie in Oost-Europa en wordt meteen één van de grootste transport- en logististieke spelers op de Roemeense markt. Roemenië groeit uit tot één van de belangrijkste bedrijfstakken en wordt bovendien de tweede thuisbasis van Groep H. Essers.
Nog in 2004 neemt H. Essers ook Van der Wal Tiel BV over, een internationale expediteur met kernactiviteiten in West- en Oost-Europa en een sterke marktpositie in Polen. In 2008 koopt Essers dan Furtrans op. Furtrans specialiseerde zich in de loop der jaren in high-security transport. Het groeide met het vervoer van high-value producten zoals geneesmiddelen, elektronica en sigaretten uit tot een Europese marktleider in deze nichemarkt.

Geen opmerkingen: