Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 15 december 2010

Economen ABN AMRO voorzien economische groeivertraging voor 2011

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7731

Het Economisch Bureau van ABN AMRO verwacht volgend jaar een groeivertraging voor diverse sectoren. Vooral woongerelateerde branches, zoals keuken- en meubelspeciaalzaken, en de bouw, krijgen het nog zwaar te verduren. Voor andere sectoren zoals de detailhandel en delen in de sector transport & logistiek is het herstel inmiddels ingezet. Echter een afnemende groei van de wereldhandel en bezuinigingen van de overheid zorgen in 2011 voor een groeivertraging. Dit blijkt uit het kwartaalrapport van de bank, de SectorScope, dat vandaag verschijnt. 


Het herstel van de transportsector versnelde in het derde kwartaal van 2010. Vooral het wegvervoer, waar het herstel relatief laat op gang is gekomen, laat een verbetering zien. Ook de tarieven stijgen weer. Voor 2011 verwacht ABN AMRO verder herstel in de sector.

In de luchtvaart en zeevaart zwakt de omzetgroei af door een minder hard groeiende wereldhandel. De zakelijke dienstverlening heeft in het derde kwartaal van 2010 voor het eerst weer omzetgroei kunnen realiseren. De verschillen tussen branches binnen deze sector zijn echter groot.

Branches zoals uitzendbureaus en marktonderzoekbureaus hebben zich op een indrukwekkende manier herstelt, terwijl de omzet bij managementadviesbureaus nog steeds krimpt. Het gevarieerde beeld tussen branches blijft ook in 2011 zichtbaar, maar per saldo gaat ABN AMRO uit van een omzetgroei voor de zakelijke dienstverlening van 5% in 2011 ten opzichte van 2010. 

Geen opmerkingen: