Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 7 december 2010

Doek valt voor VTL

http://www.ttm.nl/nieuws/id28968-doek-valt-voor-vtl.html

Opleider VTL heeft een schrijven rondgestuurd waarin men meedeelt dat de voorkeurspositie die men heeft bij het verstrekken van subsidies door SOOB per 1 maart a.s komt te vervallen. Eerder dit jaar was er al de nodige commotie rond de positie van VTL.


VTLNa uitgebreid onderzoek concludeerde de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) in juni van dit jaar dat er geen aanwijzingen waren  voor een overtreding van de mededingingswet door Vakopleiding Transport & Logistiek VTL Nederland B.V. (VTL) en de daaraan verbonden rijscholen voor vrachtwagenchauffeurs. VTL moest  wel naar aanleiding van het onderzoek onderdelen van haar samenwerking met de rijscholen aanpassen. Uit het onderzoek bleek ook dat concurrenten van VTL-opleiders hinder ondervonden van de manier waarop subsidie wordt verstrekt in de transportsector. SOOB liet in juni van dit jaar weten reeds bezig te zijn met een onderzoek naar een nieuwe inrichting van de subsidieverstrekking en daar deze bevindingen bij te zullen betrekken. Kennelijk is dat nu geëffectueerd en valt per 1 maart a.s voor VTL op dit punt het doek. VTL deelt zelf in genoemd schrijven mee dat vanaf 1 maart 2011 elke opleider die aan de eisen voldoet in aanmerking komt voor de SOOB subsidies. VTL deelt verder mee te stoppen met nagenoeg alle opleidings- en trainingsactiviteiten met uitzondering van de BBL. Bij VTL was niemand bereikbaar voor commentaar. Op de website van VTL wordt niets gemeld en lijkt het 'business as usual'. Ook op de website van SOOB wordt geen enkele melding gemaakt over de verandering. Ook de positie van SOOB is in de bedrijfstak niet onbetwist. De bekende transportadvocaat Han Vallenduuk heeft in het verleden meerdere malen zijn pijlen op SOOB gericht.
Eerder op ttm.nl:
Geen opmerkingen: