Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 29 december 2010

Albert Heijn wil lostijd trucks verkorten

http://www.ttm.nl/nieuws/id29107-albert-heijn-wil-lostijd-trucks-verkorten.html

Albert Heijn eist van zijn leveranciers dat ze in 2011 beginnen met het gebruiken van een zogeheten SSCC-label. Dat zegt algemeen directeur Sander van der Laan van Albert Heijn in het kwartaalmagazine Ketens. Het gebruik van het label zou onder meer tijd schelen bij het lossen van lading.


Albert Heijn dc


De Serial Shipping Container Code (SSCC) is een unieke identificatiecode voor pallets. Van der Laan wijst leveranciers die de identificatiecode niet gebruiken resoluut de deur. "Uiterlijk op 1 januari 2011 ga je ermee aan de gang en eind 2011 moet het operationeel zijn, anders kopen we jouw producten niet meer. Wachten op de sloomste in de klas werkt niet", aldus de algemeen directeur. "Als een fabrikant zegt: ik plak die sticker erop, maar dat doe ik alleen voor de retailers die erom vragen, werk je met twee procedures en ben je nog verder van huis."
Volgens Van der Laan zorgt invoering van het label onder andere voor het verkorten van de wachttijd voor vrachtwagens. "Als ik nu mijn mensen vertel dat het dankzij het SSCC-label nog maar tien minuten kost om de zending te controleren in plaats van wel veertig, dan gaat bij iedereen een lichtje branden. In de kersttijd staan de vrachtwagens in de file voor ons dc, dus als elke wagen een half uur sneller weg kan, weet je genoeg." Veel fabrikanten reageren volgens Van der Laan positief. "De meeste fabrikanten doen mee, maar een aantal blijft roepen: eerst maar zien wat er gebeurt. Nou, dit dus: wij accepteren geen leveringen meer van zo'n leverancier op het moment dat die deadline is gepasseerd."
Bron: Distrifood

Geen opmerkingen: