Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 27 november 2010

Ziekelijke Chinese videohype: babes verpletteren konijntjes - Bedreigde Dieren - HLN

Ziekelijke Chinese videohype: babes verpletteren konijntjes - Bedreigde Dieren - HLN
Dit is niet voor gevoelige lezers... De Chinese internetgemeenschap staat in rep en roer door de zogenaamde 'pletfetisjisten'. Die zetten filmpjes op het web, waarbij sexy Chinese babes kleine konijntjes verpletteren. Tot de dood volgt.
In de video's zien we verscheidene lachende vrouwen, die om de beurt vrolijk met kleine konijntjes spelen, terwijl de anderen giechelend toekijken. En dan slaan ze onverbiddelijk toe: ze verpletteren de beestjes.

In zo'n filmpje zet zo'n beauty een konijntje op tafel, legt er een glazen plateau op en gaat daar dan een minuut lang op zitten. Dan tilt ze het presenteerblad op en laat ze het levenloze diertje zien, waar het bloed uit de snoet stroomt. Een andere trien - als we even mogen - plet een konijntje onder haar schoenhak.

Volgens de Chinese media gaat het niet enkel om konijnen maar ook om kleine poesjes. Maar het is niet duidelijk of dezelfde mishandelaarsters daarachter zitten.

Afgrijzen
Uiteraard wordt er op het web heftig en met afgrijzen gereageerd op de dierenmishandeling. Sommige gebruikers proberen de ware identiteit van de daders te achterhalen, via een zogenaamde 'flesh-search'. Dat systeem bleek in het verleden al succesvol bij het opsporen van corrupte zakenmensen, ambtenaren en anderen.

Blijkt dat een groepje ellendelingen, die graag dieren verpletteren, de video's financieren en opzetten. Eén lid heeft zich verontschuldigd op het net maar critici beweren dat dat gewoon een stunt is van de groepering zelf om de woede wat te temperen.

De Chinese radio citeerde Huang Xiaoxiao. Het meisje beweerde betaald geweest te zijn om de wreedheden uit te voeren in verscheidene video's. De prijzen gaan van 11 euro voor het persen van fruit, 22 tot 34 euro voor het pletten van "andere kleine diertjes" en tot 45 euro om dat met konijntjes te doen.

Seksuele kick
Geloof het of niet, maar er zijn er die van zulke filmpjes seksueel opgewonden geraken. Zij zijn de klanten van de dierenmishandelaars. In de VS wordt eerstdaags een resolutie goedgekeurd om kortemetten te kunnen maken met dit soort video's.

De censuur in China treedt de laatste jaren hard op tegen wat het land op het net beschouwt als verspreiding van porno of van andere sociaal niet-gewenste inhoud. China heeft het grootste aantal internetgebruikers ter wereld: zo'n 420 miljoen volgens de laatste cijfers. (jv)
25/11/10 14u02

    Dit hou je toch niet voor mogelijk ... !!!!! De mens is waarachtig het wreedste dier dat er bestaat !!! Ben hierbij beschaamd mens te zijn !!    Geen opmerkingen: