Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 23 november 2010

GTG/Dollegoor heeft Nederlandse primeur met Hyundai dash-9 wiellader

http://www.bouwmaterieel.nl/nieuws/5755/gtg-dollegoor-heeft-nederlandse-primeur-met-hyundai-dash-9-wiellader.html?nb=bouwmaterieel&editie=23%20november%202010&link=Nederlandse%20première voor Hyundai dash-9 wiellader&WT.mc_id=mail_bouwmaterieel_23 november 2010
GTG/Dollegoor heeft Nederlandse primeur met Hyundai dash-9 wiellader


Bij GTG/Dollegoor is de eerste Hyundai dash-9 wiellader van Nederland geleverd. Het bedrijf koos voor de 15 ton zware HL-757-9.
De dash-9 serie is een geheel nieuw ontwikkelde serie waarbij de betrouwbaarheid en kracht van de 7- en 7A-series wielladers centraal hebben gestaan. Opvallende kenmerken zijn de ruime cabine met veel glas voor een goed zicht rondom de machine en de grote kunststof spatborden.
De dash-9 wielladers zijn uitgerust met het nieuwste hydraulieksysteem. Het nieuwe lastafhankelijke hydraulische systeem met een plunjerpomp met variabele opbrengst en een gesloten hoofdventielblok zorgt voor een zeer efficiënt hydraulisch vermogen en doordoor een lager energieverbruik. Dit gekoppeld aan de ZF-volautomatische transmissie zorgt voor maximale duurzaamheid; een zo min mogelijk verlies van vermogen, een hogere rijsnelheid en lage geluidsniveaus. De verbeterde koppeling en het soepel schakelen zorgen voor vlot rijden.
Net als de dash-9 serie graafmachines zijn ook de laadschoppen voorzien van het Hi-mate Remote Management System. Hi-Mate is het nieuwe door Hyundai ontwikkelde systeem voor beheer van de machine op afstand via GPS-satelliettechnologie. Hi-Mate stelt de eigenaar van machines in staat om de prestaties van hun machines te volgen, de locatie ervan te controleren en op afstand toegang te krijgen tot de diagnosegegevens die door de machine zijn verzameld.
De nieuwe Hyundai HL 757-9 die geleverd is bij GTG/Dollegoor is voorzien van een snelwisselsysteem zodat er snel gewisseld kan worden tussen de verschillende bakken voor het laden en overslaan van zand en grind dat per spoorlijn binnenkomt. Ook zal de machine worden ingezet op het Europark in Coevorden voor het verzetten en legen van circa 50 containerbakken die op deze locatie gebruikt worden. Op verzoek van GTG/Dollegoor is de machine voorzien van een centrale smering.

Geen opmerkingen: