Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 25 november 2010

Boze truckers willen niet weg van parking

http://www.ttm.nl/nieuws/id28897-boze-truckers-willen-niet-weg-van-parking.html

De 'Stichting Vrachtwagen Parking Roosendaal' (SVPR) die de vrachtwagenparking aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal beheert, heeft een juridisch adviseur ingeschakeld in de strijd tegen de gemeente. SVPR weigert per 1 januari het parkeerterrein in de Westrand te ontruimen. Dat meldt BN/De Stem.


parkerenVorige week ontving voorzitter Cor Thompson een brief van de gemeente, waarin het huurcontract per 1 januari wordt opgezegd. Thompson is ziedend: "In ons huurcontract staat dat de gemeente de huur tenminste een half jaar voor het aflopen van de contracttermijn moet opzeggen. Het contract loopt tot 1 januari en dus hadden ze vijf maanden geleden moeten opzeggen. Wij gaan er dan ook niet mee akkoord. We vragen ons af hoe ze er bij de gemeente bij komen om zo om te gaan met de belangen van de inwoners."
Het zit het bestuur van de SVPR vooral dwars dat de truckers die - vooral in het weekeinde - gebruikmaken van het terrein straks op de nieuwe parking op Borchwerf II aan Parkeer Beheer veel hogere tarieven moeten gaan betalen. "Dat is in strijd met eerder gemaakte afspraken. De gemeente heeft beloftes gedaan, waar ze nu onderuit wil. De tarieven zouden van 250 euro naar 750 euro per jaar verhoogd worden, daar hebben we schoorvoetend mee ingestemd. Maar niet met een btw-heffing, die daar nog eens bovenop komt. Verder moeten nieuwkomers niet met nog veel hogere tarieven worden geconfronteerd. We hadden een wachtlijst, maar de chauffeurs die daarop stonden, weigeren een maandsalaris of meer op te brengen voor een plaats. Die zeggen dat ze wel een plekkie bij een boer zoeken. De wachtlijst heb ik dan ook verscheurd."
De SVPR wil ook dat de gemeente iets teruggeeft voor alle investeringen die ze aan de Vermeerlaan heeft gedaan. Thompson: "We zitten hier 23 jaar en hebben verlichting aangelegd, de bestrating, de belijning. Allemaal vrijwilligerswerk. En nu zouden we binnen anderhalve maand de complete parking moeten onttakelen. Geen denken aan", aldus een strijdbare Thompson.

Geen opmerkingen: