Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 5 juli 2011

Politie zoekt aanrander van meisjes - Gva.be In Naam Van Onze Kinderen Hoezeer je het ook aan je laat voorbijgaan. Morgen is het misschien jouw dochter! Wat dan?

Politie zoekt aanrander van meisjes - Gva.be11:54 De politie is op zoek naar getuigen van twee aanrandingen van de eerbaarheid. Drie meisjes werden aangevallen in Hamont-Achel en Eksel.
Het eerste feit dateert van in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 3.20 uur fietsten twee meisjes van 16 en 17 jaar oud op Rotenrijt in Hamont-Achel naar Achel Statie. Zij kwamen van de fuif op de Witteberg. Op het fietspad (vroeger treinspoor) dook plots een man met een bivakmuts op. Hij droeg donkere kleding. De meisjes stopten en zetten het op een lopen. De man slaagde er in om één van de meisjes in te halen, maar verdween door het aanhoudende hulpgeroep van de meisjes.
Op zondag 3 juli, tussen 17 en 17.30 uur, werd een 17-jarig meisje aangevallen op het fietspad (vroeger treinspoor) van Eksel naar Overpelt, op enkele honderden meters van het kapelletje aan de Kleinmolenstraat. De man droeg een short.
Getuigen van de feiten worden verzocht zich te melden bij de politie HANO, tel. 011/44.08.20. De politie vraagt dat andere meisjes of jonge vrouwen die ook het slachtoffer waren van dergelijke feiten, zich kenbaar zouden maken.

NVGeen opmerkingen: